Uşak Üniversitesi Spor Şube Müdürlüğü

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Erkek Futbol Takımımızın Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Nuri Karabulut’u ve Futbol Takımımızı, Rektörlük Makamında kabul etti.

İkincilik Kupasını Rektörümüze, Üniversitemiz Erkek Futbol Takım Kaptanları Batuhan Aksan ve Kazım Karaca takdim etti.

Başarılarından dolayı Yrd. Doç. Dr. Nuri Karabulut’u ve Erkek Futbol Takımımızı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi’nin sporda gösterdiği başarıları takdirle karşıladıklarını belirterek “Müsabakalarda üniversitemizi temsil ederek göstermiş olduğunuz üstün performans neticesinde elde etmiş olduğunuz ikincilik kupasından dolayı teşekkür eder, spor hayatınızda nice başarılara imza atmanızı dilerim.”dedi.

01 Şubat 2018